Parisuhdeleiri 24-vuotiaan miehen silmin

Posted on Posted in Omin silmin koettua, Parisuhde

Parisuhdeleiri 24-vuotiaan miehen silmin!

Kirjoitin aiemmassa postauksessa, että aiomme Sannan kanssa mennä avioliittoleirille pelastamaan avioliittomme….ei vaan siis hankkimaan pakkiin työkaluja, jotta avioliittoa ei tarvitsisi koskaan ryhtyä pelastamaan.

Lainaus artikkelista: “Nyt uutena juttuna olemme Sannan kanssa päättäneet mennä avioliittoleirille. Odotamme molemmat leirin olevan opettavainen ja antavan paljon keskustelun aiheita. Mielestämme asioita on hyvä tutkia ja pohtia etukäteen, mutta myös kerätä työkaluja tulevaisuuden mahdollisia haasteita ja kriisejäkin varten.  Ja eihän avioliitto ole todellisuudessa niin yksinkertainen asia, ettei olisi aina lisää opittavaa ja parannettavaa. Emme ole vielä päättäneet mille leirille osallistumme. Ilmoittaudumme kuitenkin heti, kun sopivalta kuulostava leiri ilmaantuu näköpiiriin. Ja jonka ajankohta on meille molemmille sopiva.” Linkki artikkeliin

 

Parisuhdeviikonloppu kirjoituksia tulossa!

 

Olimme 17-19 helmikuussa Arjen-aarteita nimisellä viikonlopun kestävällä leirillä. Jää kuulolle, jos tahdot tietää muun muassa: Mitä saimme leiriltä? Miltä leiri tuntui minusta? Mitä leirillä käsiteltiin? Millaiset ennakkoluulot minulla oli? Muuttuivatko ennakkoluuloni?

 

Aion kirjoittaa useamman postauksen, jossa käsittelen tätä kyseistä parisuhdeviikonlopua. Kaikkia tietysti nyt kiinnostaa oliko siitä hyötyä vai ei, ja miten minä koin viikonlopun. Ehkä joku ajattelee, että miten mies edes jaksaa kirjoittaa tällaista, mutta minun käsittääkseni parisuhde ei ole ainoastaan naisten juttu, joten tuskin parisuhteesta kirjoittaminenkaan on ainoastaan naisten juttu. Ehkä parisuhde asioista miehen perspektiivistä kirjoittamalla saattaa lukija kokea lukeneensa jotain uutta. Saa nähdä. 🙂

 

Voit tilata Omin silmin koettua kirjoitukseni tästä

Ville Jordan

Ville Jordan

Olen 24-vuotias varkautelainen mies. Kirjoitan blogissani mielipiteitä ja pohdintoja elämästä sekä itseäni kiinnostavista ajankohtaisista aiheista.
Ville Jordan

Kommentit

Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *