Nykyajan Robin Hoodit riistävätkin tavallista kansaa!

Nykyajan Robin Hoodit riistävätkin tavallista kansaa!

 

Jokainen meistä tietää tarinan Robin Hoodista. Hieno tarina epäoikeudenmukaisesta kohtelusta ja oikeutta tuovasta sankarista. Tämä sankari on tietenkin kansan suosiossa. Sankarit ovat aina kansan suosiossa. Robin Hood oli köyhän työväenluokan sankari. Robin Hood puolusti köyhää kansaa ja ryösti rikkailta, ja jakoi siten oikeutta (rahaa) köyhälle väestölle, joita rikas oli heiltä riistänyt.

 

On olemassa ihmisiä jotka haluavat sankarin viitan harteilleen. He tahtovat olla nykyajan Robin Hoodeja ja olla kansan suosiossa. Kaikissa parhaissa sankaritarinoissa täytyy kuitenkin olla joku onneton ja sorrettu raukka, sekä häntä/heitä riistävä ja syrjivä paha. Ilman tällaista sortaja-sorrettu asetelmaa ei vain yksinkertaisesti synny sankareita. Ennen se oli hyvä työväenluokka vs. pahat rikkaat.

 

Nykyään, erään vasemmistolaisen ideologian mukaan syrjittyjä raukkoja ovat tietenkin kaikki jotka kuuluvat jonkinlaiseen vähemmistöön. Enemmistöön kuuluvat ovat luoneet yhteiskunnan joka syrjii ja alistaa näitä vähemmistöön kuuluvia raukkoja. Nykyiset populisti sankarit ovatkin suuria koijareita, jotka hyvällä omallatunnolla riistävät enemmistön, siis sinun oikeuksia ja siirtävät niitä vähemmistölle. Juuri kuten Robin Hood teki kuuluisassa sankaritarinassa riistämällä rikkailta ja antamalla käyhille. He voivat mielestään täysin oikeutetusti riistää tavallisilta ihmisiltä, sillä ovathan he mielestään moraalisesti oikeassa.


Tietyt nimeltä mainitsemattomat ehdokkaat ja puolueet puhuvat muutoksesta. He tahtovat muuttaa sinun ajatteluasi ja suhtautumistasi. Aina löytyy joku sorrettu ja alistettu vähemmistöryhmä jonka oikeuksia nämä nykyiset ”sankarit” puolustavat (hyväksikäyttävät), ja joita he väittävät yhteiskunnan ja enemmistön, siis sinun sortavan.

 

Nykyajan Robin Hood sanoo olevansa Feministi! 

 

Esimerkiksi vihreät sanovat tekevänsä feminististä politiikkaa ja tukevan tasa-arvoa. He ajavat tasa-arvoa vähemmistöille, joita sanovat enemmistön, siis sinun sortavan. Tämä heidän feministinen tasa-arvonsa on vähemmistöjen oikeuksien ajamista, mutta samalla he polkevat enemmistön, siis sinun oikeuksia. Oikeasti feminismi ei ole = tasa-arvo. 

 

He sanovat, että rasismi on väärin, mutta valkoinen ei voi olla rasismin kohteena.

He sanovat, että sukupuolet ovat yhtä vahvoja, mutta mies ei voi joutua raiskatuksi.

He sanovat, että monikulttuurisuutta täytyy edistää, mutta kannattavat sukupuolirooleista luopumista.

He sanovat, että media on seksualisoinut naisen vartalon, mutta samalla he sanovat, ettei seksuaaliseen mieltymykseen voi vaikuttaa.

He sanovat, että naiset ovat yhtä vahvoja ja itsenäisiä kuin miehet, eivätkä tarvitse erityistä suojelua. Silti armeija on pakollinen ainoastaan miehille.

He sanovat, että kaikilla tulee olla samat oikeudet, mutta ainoastaan tummaihoisilla on oikeus kertoa rasistisia vitsejä, ja vain naiset saavat kertoa sekstistisiä vitsejä.

He sanovat, että ketään ei saa alistaa, mutta miehestä ja maskuliinisuudesta saa puhua vähättelevästi.

He sanovat kannattavansa tasa-arvoa ja, että seksuaalinen suuntaumus voi vaihtua, mutta raivostuvat jos joku muuttuu heteroksi.

He kannattavat sukupuolten tasa-arvoa ja yksilön vapautta, mutta kannattavat samalla naista alistavaa islamia.

He ajavat monikulttuurisuutta, mutta suosivat ainoastaan vähemmistöjen etua.

He sanovat kaikkien perheiden olevan tasa-arvoisia, mutta vähättelevät ydinperheitä.

 

Heidän poliittinen agendansa on esittää vähemmistö aina uhrina jonka puolelle on siten helppo mennä ja näyttää sankarilta. Ääniä ropisee aina sankareille. He tahtovat syyllistää ja muuttaa enemmistöä, siis sinua. Tämä on loputonta ja ikuisen sankaruuden viitta on näin taattu, sillä aina löytyy uusi vähemmistöryhmä jota ahne politikko käyttää julmasti hyväkseen, ja jonka oikeuksia ajamalla populisti sankarit ajavat omaa poliittista etuaan.

 

Tällä yhteiskunnan normeja ja enemmistöä (siis sinua) sortavalla poliittisella toiminnalla on historialliset juurensa ja tarkoitusperänsä. 1960-luvulla jotkut vasemmisto liikkeet saivat vaikutteita Frankfurtin koulukunnasta. He ottivat käyttöönsä kriittisen teorian, jonka tarkoitus on mädättää paha läntinen konservatiivi kulttuuri liberaaliksi, ja tämä tapahtuisi marssimalla eri instituutioiden ja normien läpi. Yhteiskunnan muuttamiseksi tarvittiin horjuttaa käsitteitä: sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen, ydinperhe, kulttuuri, kansakunta, isänmaallisuus ja uskonto. Näyttää harmillisesti onnistuneen.

 

Päivän sivistys on siis kulttuurimarxismi!

Ville Jordan

Ville Jordan

Olen 26-vuotias varkautelainen mies. Kirjoitan blogiini ajatuksia elämästä ja välillä pohdintoja joistain ajankohtaisista aiheista.
Ville Jordan

Kommentit

Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php
Read previous post:
Matka uskon ytimeen!

Usko on rakkautta, iloa, vapautta ja yltäkylläistä elämää!     Minua on puhutellut muutaman kuukauden ajatus siitä, että olemmeko ehkä...

Close