7 miljardia sukupuolta, vai harhaa?

Luin juuri artikkelin jonka mukaan Ranskassa vuonna 2013 voimaan astuneen sukupuolineutraalin avioliittolain myötä julkisuuskuvasta  katosivat käsitteet isä ja äiti. Järkyttävää! Onko tulevaisuuden –muka parempi– yhteiskunta todellakin riisuttu kokonaan biologisen todellisuuden mukaisesti määräytyvistä sukupuolen käsitteistä. Tällä kehityksellä tulevaisuuden yhteiskunnassa on todellisuus korvattu mielikuvituksella ja yksilön vapaudella määritellä kuka tai mikä on?

 

Kannatan ajatusta, että lapsella tulee olla oikeus äitiin ja isään, sillä hän ei ole voinut syntyä ilman toisen sukupuolen edustajaa! Lapsella on minun mielestäni juuri siksi olemassa oleva, biologisesti määräytyvä oikeus isään ja äitiin. Mutta eihän nämä todellisuuden kieltäjät ja maailman ”parantajat” tahdo sitä tunnustaa.

 

Miksi on niin vaikea ymmärtää, että sukupuoli-identiteetti ja sukupuoli ovat kaksi eri asiaa? Ehkäpä näiden kahden määritteen rajaa onkin tahallisesti hämärretty tiettyjä tarkoitusperiä silmällä pitäen. Kuka voi väittää olevansa sukupuoleltaan esimerkiksi määrittelemätön, liukuva tai molemmat? Siis ilman todellisen biologisen sukupuolimäärittelyn olemassa olon kieltämistä. Tässä on kysymys todellisuuden kieltämisestä, ja oikeammin kyseessä onkin aina vain yksittäisen henkilön henkinen identiteetti. Siis ainoastaan subjektiivinen tunne omasta identiteetistänsä, jota ei missään nimessä pidä yleistää, tai pakkohyväksyttää sukupuolisuuden normina yhteiskunnassa!
Ei ole olemassa mitään sukupuolten moninaisuutta. Biologisesti terveinä syntyneitä sukupuolia on ainoastaan kaksi, mies ja nainen.  Sukupuolten moninaisuus on mahdollista ainoastaan ihmisen henkisenä sukupuoli-identiteettinä, joka taas löytyy  ihmisen korvien välistä. Sukupuoli-identiteetti voi ilmeisesti myös vaihdella, tai olla yhdistelmä sieltä sun täältä. Nykyään jotkut ilmeisesti fantasioivat ”sukupuolia” olevan jopa 7 miljardia. Ainakin, jos väestöliiton blogia on uskominen.

 

Toivon todellakin, että tulevaisuudessa minun lapsilleni opetetaan koulussa, että hänellä on isä ja äiti. Toivon heidän kutsuvat  minua isäksi, eikä esimerkiksi miksikään sukupuoliriippumattoman, sopivasti liukuvan ja identiteettiharhaisen hirviöyhteiskunnan luomaksi käsitteeksi vanhemmasta. Vaikkakin tällaiset ajatukset ja perinteiset käsitykset saattavat tulevaisuudessa –ehkä jo nykyisinkin– olla joidenkin mielestä lapsille vahingollista, sekä vapauden ja ihmisoikeuksien riistoa.

 

Tässä on vielä vihreiden kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan jäsenen Jani Toivolan kannattamat 14 askelta kohti tasa-arvoisempaa koulua. Syventykää ehdottomasti tuohon listaan ja pohtikaa, kuinka syvälle rappiokierteeseen yhteiskuntamme voikaan vielä tulevaisuudessa sukeltaa, tälläkin saralla? Nyt puhutaan siis lapsista, lasten kasvatuksesta, kulttuurin ja sitä kautta yhteiskunnan tarkoituksenmukaisesta muuttamisesta! Millaiseksi? Harhaiseksi utopiaksi, joka kieltää todellisuuden olemassaolon. Tällaisessa yhteiskunnassa tulisi olla täysin uudet säännöt, sillä ehkä et enää joskus saakkaan olla eri mieltä sukupuolista. Mikäli siis tätä listaa oikein luen, tulisi Toivolankin mielestä lastensuojelu ja koulutusjärjestelmä ja yhteiskunta alistaa gender ideologialle. Erityisesti huomiota herättää tuo lastensuojelu. Keneltä ja mitä tarkoitusta varten lasta tarvitsisi suojella, jos lapsen vanhemmat ovat eri mieltä yhteiskunnan kanssa sukupuolten moninaisuus kysymyksestä?

 

Tässä alla on vielä Jani Toivolan blogista otettu lainaus: 14 askelta kohti tasa-arvoisempaa koulua. Listan on alunperin esittänyt opettaja Elina Särkelä puheessaan. Puheen hän piti seminaarissa “Kaikkien koulu! Miten koulu kohtaa sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuden?

 

 1. Lopetetaan oppilaiden kutsuminen tytöiksi ja pojiksi
 2. Käytetään oppilaasta sitä nimeä, mitä hän itse haluaa
 3. Muodostetaan istumajärjestykset, ryhmät ja jonot muun kuin sukupuolen perusteella
 4. Puretaan sukupuolen perusteella muodostetut opetusryhmät
 5. Tehdään koulun vessoista yksittäisiä ja jätetään ne merkitsemättä tytöt/pojat
 6. Otetaan yhdenvertaisen ja sukupuolisensitiivisen toimintakulttuurin rakentaminen vakavasti
 7. Aloitetaan kokonaisvaltainen, ihmisoikeuksiin perustuva, ikätason mukainen seksuaalikasvatus heti ensimmäisellä luokalla
 8. Tarkastellaan yhteiskunnan ylläpitämiä normeja eli oletuksia siitä, millaisia ihmiset ovat – ja puretaan normia kahdesta sukupuolesta ja heteroseksuaalisuudesta
 9. Kunnioitetaan jokaisen oikeutta määritellä tai jättää määrittelemättä itse itsensä
 10. Tehdään huolellisesti koulun oma opetussuunnitelma ja suunnitelma oppilaiden suojelemiseksi väkivallalta, kiusaamiselta ja häirinnältä
 11. Puututaan tiukasti, mutta ratkaisukeskeisesti kiusaamiseen ja ristiriitoihin
 12. Tarjotaan oppilaille oikea-aikaista terveydenhuoltoa ja tukea kouluterveyshuollon kautta
 13. Tuodaan esiin sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus myös vanhempainilloissa
 14. Jos oppilaan hyvinvointi sitä vaatii, turvaudutaan lastensuojelun apuun

 

Kohta 14 on minun erityinen suosikkini! Kyseisen kohdan toteutuminen tuollaisenaan mahdollistaa –syvemmät tarkoitusperät mielessä pitäen– sen, että jos minä tai sinä vastustamme tulevaisuudessa tällaista sukupuolten moninaisuuden opettamista lapsillemme, niin siitä saattaa seurata yhteiskunnan taholta lastensuojelu toimenpiteitä. Yhteiskunnan täytyy suojella lasten hyvinvointia. Kuvitellaan että lapsen vanhempien katsomus –esimerkiksi sukupuolten biologisesta määrittelystä– aiheuttaa konfliktin kouluopetuksen ja kodin välillä. Tämän seurauksena vanhemmat kieltävät koulua opettamasta lapsilleen kyseistä sukupuoli-ideologiaa. Yhteiskunta tulkitsee vanhempien toiminnan yritykseksi riisttää lapsen vapautta valita ja määritellä itse itsensä. Tällöin lapsen ihmisoikeuksia ja hyvinvointia on riistetty ja lapsi tarvitsee yhteiskunnan suojelua hirviövanhempiensa takia.

 

Kannatan todellista vapautta! Ole rauhassa minun puolestani mitä olet, mutta kiitos nyt riittää tämä yhteiskunnan normijen muuttaminen! Kaikki te jotka olette järkyttyneet tästä tulevaisuuden suunnasta, käykää kanssani allekirjoittamassa eurooppalainen kansalaisaloite Äiti, Isä & Lapset. Tämä aloite turvaa osaltaan todellisuutta harhaan perutuvaa maailmankatsomusta vastaan.

Ville Jordan

Ville Jordan

Olen 26-vuotias varkautelainen mies. Kirjoitan blogiini ajatuksia elämästä ja välillä pohdintoja joistain ajankohtaisista aiheista.
Ville Jordan

Kommentit

Kommenttia

One thought on “7 miljardia sukupuolta, vai harhaa?

 1. Erittäin hyvä kirjoitus. Olen aina ollut tätä mieltä. Sateenkaari-ihmiset ilmeisesti nyt vasta ymmärtävät olleensa koko ajan väärässä, koska mitään vastustavia tekstejä ei näy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php
Read previous post:
Onko erityisherkkyys muotivillitys? Entäs koulu?

Erityisherkkyys, eikös se ole joku ilmiö? Olen käsittänyt, että nykyään on muodissa olla erityisherkkä, huolimatta siitä tosiasiasta, että pieni osa...

Close