Mukana Suomen Ihanimmat Häät TV-sarjassa!

Olemme mukana 15.03 klo 20:00 alkavassa TV-sarjassa nimeltä Suomen Ihanimmat Häät. Ohjelmassa seurataan 12 erilaisen parin avioitumista ja häihin liittyviä valmisteluja. Kyse on AVA kanavalla käyntiin pyörähtävästä aivan uudesta TV-ohjelmasta, jonka juontajana toimii radiostakin tuttu Tuija Pehkonen.

Kuvia meidän häistä pääset katselemaan tästä

 

Sarjassa nähdään siis 12 erilaista hääjuhlaa joista voi saada vinkkejä omiinkin häihin. Makuasiat kuitenkin kiistelevät aina, kun on kyse monelle niinkin pyhästä asiasta kuin häät. Niin on myös nyt. Sarja huipentuu viimeisessä jaksossa, jossa selviää kenen häät ansaitsevat morsiusraadin mielestä tittelin: ”Suomen Ihanimmat Häät”.

Suomen Ihanimmat Häät TV-sarjaa voi seurata myös sosiaalisen median kautta tagilla #IhanimmatHäät, sekä seuraamalla käyttäjää @AVAsuomi.
En koskaan ollut kuvitellut meneväni naimisiin, niin että häämme esitetään julkisesti kaikille TV:n välityksellä. Niin siinä vain kuitenkin pääsi käymään. Ilmeisesti rakkauden huuma saa osan ihmisistä tekemään tälläisiä asioita.
Ville Jordan

Ville Jordan

Olen 26-vuotias varkautelainen mies. Kirjoitan blogiini ajatuksia elämästä ja välillä pohdintoja joistain ajankohtaisista aiheista.
Ville Jordan

Kommentit

Kommenttia

4 thoughts on “Mukana Suomen Ihanimmat Häät TV-sarjassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php
Read previous post:
Rajoja rikotaan ja määritellään uudelleen!

Hajoita ja hallitse Voimme huomata elävämme sellaisessa rajoja rikkovassa ajassa. Kaikki mikä on on normaalia, oikein ja hyvin, ei enää päde....

Close