Ihastuksesta rakkauteen myrskyjen keskeltä

Pieni poika istui aurinkoisena päivänä seurakunnan kesäleirille matkaavassa bussissa. Tuo poika olen minä. En olisi jaksanut millään enää odottaa perille pääsyä, olihan edellisestä leiristä jo vuosi aikaa. Halusin uimaan, halusin juosta varpaat paljaana vihreällä nurmella ja hiippailla yöllä salaa valvojilta kavereiden kanssa. En kuitenkaan olisi uskonut, että eräs isosista, johon olin “salaa” ihastunut olisi tuleva vaimoni. Tapasimme siis Sannan kanssa ensimmäisen kerran lasten leirillä, jossa minä olin leiriläisenä ja Sanna isosena.
 Noin 15-vuotta myöhemmin tiemme kohtasivat jälleen, kun Sannasta tuli siskoni toimintaterapeutti. Neljä vuotta sitten siskoni sai pahan iskun päähänsä. Pimeänä ja lumisena yönä hän löi päänsä noin 80km/h liikkuvan auton tuulilasiin. Tuloksena oli todella vaikea, laaja-alainen aivovamma. Siskoni ei pitänyt koskaan enää esimerkiksi kävellä, kirjoittaa tai puhua. On todellinen Jumalan ihme, että siskoni on hengissä ja toipunut noin ihmeellisellä tavalla siihen kuntoon, jossa hän tällä hetkellä on.
Emme tehneet Sannan kanssa kuitenkaan vielä tuossa vaiheessa lähempää tuttavuutta. Tutustuimme toisiimme paremmin vasta viime kesänä eräällä terveysluennolla, jonka seurauksena aloimme viettämään aikaa toistemme seurassa. Emme enää mahtaneet toisillemme mitään, ihastus oli tällä kertaa molemminpuolista.

Meille selvisi hyvin nopeasti, että ajattelemme lähes kaikesta samalla tavalla. Siinä samassa ymmärsimme, että meidät oli tarkoitettu ja johdatettu kohtaamaan toisemme, sillä olimme molemmat rukoilleet uskovaista puolisoa, jonka kanssa saisi ottaa yhdessä uskon ja rakkauden askeleita. Näitä askeleita olemme nyt yli vuoden ottaneet. Halusimme ojentaa yhteisen elämämme hedelmää kantavaksi ja onkin käsittämätöntä, miten asiat ovat menneet eteenpäin melkein kuin itsestään.

Ville Jordan

Ville Jordan

Olen 26-vuotias varkautelainen mies. Kirjoitan blogiini ajatuksia elämästä ja välillä pohdintoja joistain ajankohtaisista aiheista.
Ville Jordan

Kommentit

Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php
Read previous post:
Uskallatko rakastaa?

Rakkauden merkitys ja avioliitto   “Minä rakastan sinua” sanoi vaimoni eilen töihin lähtiessäni. Jäin miettimään rakkautta ja kevyen pohdinnan jälkeen...

Close